Dee Devlin

Dee Devlin med sin framtida make Conor McGregor Dee och Conor slog staden

biografi

de träffades ursprungligen på en nattklubb i Dublin och har varit tillsammans sedan 2008. Devlin är en del av Team McGregor, och stöder honom genom att göra hushållsuppgifter och hanterar sin ekonomi. McGregor krediterar Devlin med mycket av sin framgång och tror inte att han skulle vara en mästare utan henne. Han är en förespråkare för uttalandet ”bakom varje stor man är en ännu större kvinna.”Han sa också att:

” min flickvän arbetade mycket hårt genom åren och fastnade av mig när jag i princip inte hade något… Jag hade bara en dröm som jag berättade för henne. För att jag ska kunna ta henne ur jobbet, ge henne allt hon någonsin velat och att resa världen med henne fyller mig med stolthet. Det håller mig igång.”

den 5 maj 2017 födde Devlin en pojke som heter Conor Jack McGregor. Han vägde 8 pund och 14 uns.

den 8 augusti 2020 tog McGregor till sin Instagram-sida för att tillkännage sitt engagemang för Devlin. ”Vilken födelsedag, min framtida fru!”McGregor skrev.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.